Tietoa meistä

Teknisen Kaupan Liiton Rengasvalmistajien jaosto on rengastoimialaa edustava alan maahantuojien yhdistys Suomessa. Jaoston jäseniä ovat Goodyear, Michelin, Bridgestone ja Continental. Jaoston tavoitteena on vaikuttaa liikenneturvallisuuden ja ympäristöasioiden kehittämiseen rengasalan muiden järjestöjen, viranomaisten ja keskeisten sidosryhmien kanssa. Jaosto kehittää alan julkisuuskuvaa, tiedottaa alaa koskevista asioista ja osallistuu rengasalan kansainväliseen yhteistoimintaan.

Rengasvalmistajien jaosto toimii koko rengasalan yhteisen Rengasfoorumi-tapahtuman toteuttajana. Rengasfoorumi on vuosittain toteutettu toimialan ja liikennemedian yhteinen vuorovaikutustapahtuma.

Jaosto rahoittaa myös vuosittaista Rengasratsia-kampanjaa. Kampanjan tarkoituksena on havahduttaa tiellä liikkujat kiinnittämään huomiotaan renkaisiin. Rengasratsia järjestetään vuosittain syksyllä.

Jaoston puheenjohtajana toimii myyntipäällikkö Ville Nikkilä Goodyearilta ja asiamiehenä Juha Ala-Hiiro Teknisen Kaupan Liitosta, p. 040 1973414, sähköposti: juha.ala-hiiro(at)tekninen.fi

Logo

Rengasvalmistajien jaosto
Teknisen Kaupan Liitto

Eteläranta 10
00130 HELSINKI
puhelin (09) 6824 130